fbpx

Mindfulness workshop

Mindfulness in 1 avond

Ontsnap aan de dagelijkse drukte en gun jezelf één avond van innerlijke rust en groei met de speciale mindfulness workshop!

Deze workshop is ontworpen voor drukbezette mensen, zodat je in één avond de voordelen van mindfulness kunt ervaren. De workshop is ook ideaal om je mindfulness vaardigheden op te frissen, als je al eerder een training hebt gevolgd.

Stap van stress naar ontspanning

Een heerlijke ontspanning in deze hectische tijd!

 • je agenda en “nog te doen” lijstjes bepalen je leven
 • je leven loopt op rolletjes maar toch kun je niet genieten
 • je kunt je piekeren en negatief denken niet stilzetten
 • je hebt een training gevolgd en dit is op de achtergrond geraakt

Kom dan investeren in jezelf. In de workshop laat ik je voelen wat mindfulness met je kan doen en voor je gaat betekenen. We gaan een aantal basisoefeningen toepassen zodat je zelf thuis aan de slag kunt met mindfulness. Ook geweldig als je al een cursus hebt gevolgd om je skills weer op te frissen.

workshop mindfulness
Ans van de Werf – LeefOptimaal

Heel simpel uitgelegd is mindfulness training net als een sportschool alleen dan om je brein sterker te maken. Een krachttraining die je sterker maakt en waardoor je meer zelfvertrouwen krijgt. Door de workshop leer je om beter om te gaan met alle drukte van deze tijd en betere keuzes te maken. Hierdoor ga je meer genieten en ruil je stress in voor rust en ontspanning.

Afvallen met mindful eten

Mindfulness kan ook helpen wanneer je een afvaldoel hebt. Zo helpt mindful eten bij het beter proeven van eten, gezondere keuzes te maken, sneller verzadigd zijn bij een maaltijd en je minder schuldig voelen wanneer je een keer iets anders dan je normale eetroutine eet. Dit zul je ook ervaren tijdens de workshop!

⭐⭐⭐⭐⭐ Ik vond het een leuke en interessante avond. Ik heb geleerd hoe ik van de kleine dingen moet genieten, zoals bij het eten. De ademhaling sessie vond ik ook interessant die ga ik zeker proberen. De workshop was goed van tijd, niet te kort of te lang.

⭐⭐⭐⭐⭐ Het was boeiend van begin tot eind.

⭐⭐⭐⭐⭐ De workshop is zeer waardevol en professioneel. De uitleg samen met de persoonlijke verhalen, die maken het heel herkenbaar en daardoor ook erg leerzaam.

Inbegrepen in deze workshop 

 • werkboek
 • audio oefening voor thuis
 • thee voorafgaand aan de workshop
 • water gedurende de workshop
 • workshop kan bij mooi weer buiten worden gegeven in de vrij gelegen tuin met privacy
 • aanvang workshop om 19.30 uur.
 • deelname gaat door bij minimaal 3, maximaal 5 deelnemers

De kosten voor deze workshop zijn € 60.

Workshop data

Workshop: Een avond van mindfulness
Datum: 8 april
Tijd: 19.30 uur
Locatie: LeefOptimaal Oss

Schrijf je nu in en maak tijd voor jezelf! Beperkte plaatsen beschikbaar.

Kun je deze dag niet? Laat het me even weten, dan plaats ik je op een wachtlijst. Zodra er nieuwe data bijkomen, heb jij de eerste keus.

Aanmelden workshop

  Adres (straat en huisnummer)

  Geslacht

   

  Wil je meer informatie over de workshop ? Stuur een berichtje naar ans@leefoptimaal.nl