fbpx

Blog Wat is mindfulness?

wat is mindfulness

Die vraag krijg ik vaak: Ans wat doe je dan precies? Wat is mindfulness dan?

Heel simpel uitgelegd ben ik eigenlijk een sportschool die training geeft om je brein sterker te maken. Een krachttraining die je sterker maakt en daardoor meer zelfvertrouwen krijgt. Door de training leer je om beter om te gaan met alle drukte van deze tijd en betere keuzes te maken. Hierdoor ga je meer genieten en ruil je stress in voor rust en ontspanning. Ik kan het niet beter uitleggen dan de ervaringen van klanten:

Ik dacht altijd wat moet ik met dat zweverige gedoe. Nou dat is het dus helemaal niet en ben daar achter gekomen. In de loop van de jaren veel meegemaakt en geen plaatsje kunnen gegeven. Altijd stress en onrust in mijn lijf en veel gedachtes in mijn hoofd. Na een paar lessen kon ik bepaalde dingen los laten. Rust in mijn hoofd en slapen ging beter. Ik ben Ans zeer dankbaar dat ik mijn nu veel beter voel en met situaties om kan gaan.

Mindfulness bij Leefoptimaal is echt een aanrader! Ik heb fijne weken op een mooie en rustgevende locatie mogen ervaren. Ans neemt echt de tijd voor je en geeft praktische adviezen en nieuwe inzichten. Ik heb ervaren dat mindfulness zo veel meer is dan alleen oefeningen om te ontspannen. Het helpt me om te stoppen met piekeren, tot rust te komen en alles vanuit een ander perspectief te bekijken; positiever in het leven te staan. Deze training is echt een cadeautje voor jezelf!

Alles klopt hier! De eigenaresse, de locatie, de “lesstof”.
Ik had een heerlijke privétraining, heb het als zeer ontspannen ervaren en heb gekregen wat ik hoopte, zelfs meer! Werkelijk een aanrader! Voor zowel werkende vrouwen/mannen, managers, moeders, jonge vrouwen/mannen, doe het maar!

Ben je nieuwsgierig geworden, kijk eens verder bij meest veelgestelde vragen.

FAQ mindfulness

Meer lezen