Vervolgtraining mindfulness

Dit is een vervolgtraining op de mindfulness training van LeefOptimaal met nieuwe onderwerpen, zoals mindful omgaan met digitale technologie, mindful communiceren, relaties te verbeteren, vergeving en (zelf)compassie.

Deze mindfulness vervolgtraining betekent een verdieping en verbreding van je mindfulness vaardigheden. Het doel van de vervolgtraining is verdere integratie van mindfulness in je dagelijks leven.

Wil jij na de eerste training nog:

  • meer (be)grip hebben
  • meer rust en ruimte ervaren
  • het heft in eigen handen hebben
  • meer vriendelijkheid ervaren
  • jezelf en anderen vergeven
  • meer ontspanning

We weten heel goed hoe we voor anderen kunnen zorgen maar vergeten vaak om goed voor onszelf te zorgen. Zeker in lastige situaties, die in het leven niet altijd te vermijden zijn, kan een vriendelijke, compassie volle houding naar onszelf veel ruimte geven. Deze vervolgtraining is dan ook een mooie aanvulling op de eerste training.

Bij de training krijg je oefeningen en audiobestanden  om mindfulness verder te ontwikkelen. Aan het einde van de cursus kun je gezonder met jezelf en met anderen omgaan, een aantal mindfulness-technieken toepassen die effectief zijn, jezelf en anderen vergeven, beter communiceren en een betere emotionele gezondheid zodat je nog meer optimaler kunt leven.

Dit is een 4-weekse mindfulness training in een kleine groep.

  • Graag wil ik dit even schrijven omdat ik 4 fijne weken heb gehad, nadat ik eerst mindfulness heb gedaan en nu de vervolgtraining , je krijgt er nog meer nieuwe inzichten mee, een echte aanrader en de appjes die je krijgt zijn ook super fijn het is een echte aanvulling. Ans super bedankt je bent een topper, ik kom snel een keer terug voor de klankschaal sessie.👍🏻😘 - Angelie

  • Nadat het weer was toegestaan i.v.m. het coronavirus heb ik de vervolgtraining gevolgd bij Ans. Met alle maatregelen werd netjes rekening gehouden. Ik adviseer iedereen die de mindfulness training heeft gevolgd de vervolg training te volgen. Je leert nog meer mindful toepassen in het dagelijks leven en je gaat nu net iets dieper. Je moet ook harder je best doen maar dit heeft mij meer inzicht gegeven. Ans bedankt voor alles! - Vera

 

faq mindfulness


Artikelen die je ook interessant kan vinden