Klankschaal sessie / klankbeleving

Geniet op een behaaglijke plek lekker warm en veilig, even me-time met aandacht voor jezelf. Terwijl je comfortabel ligt, omring ik je met bijzondere klanken. Van een afstand en dichtbij en wissel af met stiltes. De klanken werken ontspannend, verminderen stress en brengen je lichaam weer in balans. Je lichaam ontspant en je hoofd raakt even leeg. Stress en spanningen vloeien weg en je komt weer in contact met je lijf.

Mindfulness met klankschalen

Jij hoeft hier niets voor te doen. Het is heel makkelijk: laat alles heerlijk over je heen komen.

Als je vaker een klankschaal sessie meemaakt, hoe dieper de ontspanning kan doordringen in je (onder)bewustzijn. Je zult gaan ervaren dat je je sneller en makkelijker kunt ontspannen bij de klanken.

Een klankschaal sessie is ideaal na een drukke werkweek, na deadline opdrachten, hectische week, emotionele tijd of gewoon tussen door. Kijk ook eens voor de klankschaal massage

Na afloop kun je even lekker bijkomen met een kopje thee of koffie.

De klankschaal sessie wordt gegeven in een kleine groep en kost € 17,50 en duurt 75 minuten.

Schrijf je in op deze data, zie agenda

Kun je deze data niet dan is het mogelijk om een andere datum te plannen. Met minimaal 2 personen gaat de sessie door. Ook leuk om met vriend of vriendinnen te ervaren.  Je kunt ook een sessie kado geven door middel van onze kadobon!

  • Ik ga heel graag naar de klankschaalsessies bij Ans. Het is even tijd voor jezelf en even niks !!Mijn ervaring is dat je het wel vaker moet doen als 1 keer , om goed je gedachten stil te kunnen zetten. Ik ben altijd druk , vooral in mijn hoofd. Na een sessie ben ik helemaal loom en slaap ik heerlijk .Fijn mens die Ans ❣ - Tessa

  • Ik was vorige week voor de eerste keer bij de klankschalen sessie. Meteen bij binnenkomst voelde ik een warme sfeer. Heerlijk! Je hebt mij goed en rustig begeleid. Ik kon super ontspannen en ook de volgende dag heb ik er nog van genoten. - U.