fbpx

Klankschaal massage

Klankschaal massage individueel of duo

Een heerlijk uurtje ontspanning, lekker ontstressen en heb je last van onverklaarbare lichamelijke ongemakken zoals bijvoorbeeld slechte stoelgang, slechte nachtrust, pijntje hier en daar, lusteloos? Een klankschaal massage is een bijzondere vorm van masseren die daar uitstekend geschikt is voor. Door de klanken komt het denken tot een diepe rust en doordat de klankschalen op je lichaam staan kan de trilling van de klankschaal de spieren diep ontspannen, wordt in het lichaam de doorstroming van de energiebanen en de doorbloeding gestimuleerd. Al na enkele behandelingen volgt een complete lichaamsontspanning en een intensiever lichaamsbewustzijn.

massage

Een klankschaal massage nodigt het lichaam onder andere uit tot:

– ontspanning
– betere balans tussen lichaam en geest
– meer energie
– verbeterde nachtrust
– loslaten van blokkades en spanningen
– verbeterde concentratie

Bij een klankschaal massage lig je gekleed op een matras en krijg je de klankschalen op en rond je lichaam. De klankschalen worden zacht aangeslagen en doordat ons lichaam voor circa 70% uit water bestaat, gaat de trilling heel gemakkelijk in ons lichaam waardoor je een fijne innerlijke massage ervaart. Bij de klankschaal massage word je alleen aangeraakt door de klankschalen. Kijk ook eens voor de klankschaal sessie.

De klankschaal massage kost € 60 individueel en duurt 60 minuten en een duo massage (twee personen) voor € 50 p.p.  De massage wordt op afspraak gegeven.

 

meer ontstress tips