fbpx

Individuele training

1 op 1 training in praktijk Leef Optimaal Oss

Dit is een mindfulness training 1 op 1 van 6 weken. Niet iedereen heeft baat bij een groepstraining. Het voordeel van een individuele training is dat er beter afgestemd kan worden op jouw mogelijkheden. Er is meer aandacht voor persoonlijke vraagstukken, er zijn minder afleidingen en je kunt volledig jezelf zijn. Daarnaast kunnen de sessies op flexibele tijden worden ingepland en kun jezelf bepalen wanneer je start. Deze training gaat bij aanmelding altijd door omdat je samen met mij bent.

Mindfulness training is effectief bij stress en zorgt ervoor dat problemen en piekeren je leven niet beheersen, er ontstaat ruimte en meer balans in je leven.

Met de trainingen leer je om je gedachten op een rijtje te zetten en het ontwikkelen van een goede focus. Het wordt hierdoor een stuk gemakkelijker om je gedachten te ordenen en een overzicht hiervan te krijgen. Dit leidt er toe dat je goed kunt bepalen welke gedachten je focus verdienen en welke minder. Of met andere woorden je leert weer de goede keuzes voor jezelf te maken. Hierdoor ontstaat er meer rust in je hoofd en heb je minder last van piekergedrag.

De mindfulness sessies duren 1,5 uur. We beginnen met koffie/thee en een kleine oefening om de hectiek van de dag los te laten. De onderwerpen die we gaan aanpakken zijn omgaan met hindernissen en grenzen, de vele gedachten die we op een dag hebben, leven op de automatische piloot of liever aanwezig in het nu, acceptatie, hoe krijg ik meer zelfvertrouwen, hoe ga ik om met stress en kan ik weer genieten. Tijdens de 1 op 1 mindfulness training onderzoeken we wat je wil en voor welke thema’s je extra aandachtstraining wil.

individuele training
buitenruimte Leefoptimaal

Eén training zal buiten worden gegeven in de vrij gelegen tuin en waar de wind door je haren waait en je de zon (of de regen) op je gezicht voelt en de geur van de natuur je zintuigen prikkelt. Daarnaast ga ik je prikkelen om tussen de trainingen door de mindfulness houding in de praktijk te oefenen. Ik stuur gedurende de 6 weken naast de training sessies ook digitale begeleiding via whatsapp door middel van reminders en oefeningen.

mindfulnessboek
werkboek LeefOptimaal

Bij de training hoort een mooi werkboek, zodat je ten allen tijde de lessen terug kan lezen. Er staan ook (invul)oefeningen in, zodat je aan het einde van de training sessies beschikt over een mooi naslagwerk.

mindfulness training

De praktijk van Leefoptimaal is ideaal gelegen in Oss op 3 minuten loopafstand van het station Oss-West en op 5 minuten afstand van de snelweg. Kom je met de auto, dan is er voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

 


Artikelen die je ook interessant kan vinden