fbpx

Ervaringen

Recensies en spontane reacties

Ans is een ontzettend betrokken lieve vrouw die zich goed kan inleven in de situaties van haar cursisten. Ze neemt de tijd voor je. Ik heb veel geleerd om anders naar dingen, die in mijn leven gebeuren, te kijken en mezelf daarin een goede plaats te geven. Ik kan hierdoor emoties beter reguleren en meer afstand van situaties nemen. Ik kan deze cursus zeker aanbevelen!
Linda
Fijne oefeningen geleerd om meer in het nu te leven en niet de hele dag maar door te draven. Ans geeft super fijn les...lekker rustig en serieus maar ook een grapje tussendoor... daar houdt ik van. Ik heb er echt baat bij gehad en voel me super. Mocht ik in de toekomst weer een geheugen steuntje nodig hebben weet ik Ans te vinden😉
Edith
Super fijne training met hele praktische dagelijks goed toepasbare oefeningen. Ans is een fijne trainer met 2 voetjes op de grond. Door de training veel rustiger in mijn hoofd na 6 weken en minder in de piekerstand. Echt een aanrader.
Wilma
Fijne training in een klein groepje. Praktische oefeningen om in de dagelijkse drukte kleine momentjes te pakken om even tot rust en jezelf te komen.
Sandra
Mindfulness van Ans geeft mij rust en laat mij inzien om zaken te relatieveren. Ans staat altijd voor je klaar. Zeer zeker een aanrader om met een fijn gevoel de uitdagingen in het leven aan te gaan!
Stan
Ans is een ontzettend leuke en lieve vrouw. Ik heb enorm veel waardevolle dingen geleerd bij de basis mindfulness cursus die gemakkelijk in het dagelijks leven toe te passen zijn. Ik kan Ans en haar cursus aan iedereen aanbevelen!
Lieke
Hele fijne mindfullnes cursus van een hele fijne, praktische, open en betrokken vrouw. Na de startcursus ga ik zeker verder met het jaarprogramma!
Anouk
Ans is een prettig persoon om naar te luisteren. Ze is betrokken en kundig. Ik heb geleerd een nare situatie die ik niet kan veranderen te accepteren en te parkeren om zoveel mogelijk van mijn leven te blijven genieten. Maak van iedere dag een feestje is nu mijn motto. Bedankt Ans
Gaby
Super training met een persoonlijke aanpak!
Angelie
In de 6 weken dat ik bij Ans mindfulness heb gevolgd heb ik geleerd om op diverse manieren even "terug te schakelen" waardoor ik me beter kan ontspannen. Doordat ik ontspannender naar mijn omgeving kijk zie ik ook de mooie dingen.
Ine

 

mogelijkheden bij LeefOptimaal