fbpx

Ervaringen

Recensies en spontane reacties

Ik ben via de site bij Ans terecht gekomen, de mindful weken hebben mij veel gebracht ik ben al na 6 weken veel bewuster van alles , voel me sterker en kan beter accepteren en loslaten en bij mezelf blijven ,het begin is gemaakt.
Het is zeker de moeite waard een echte aanrader het heeft mijn leven zeker rijker gemaakt , en Ans is een lief en zacht en respect vol persoon waar je jezelf op je gemak voelt en jezelf mag zijn in haar fijne warme praktijkruimte.

Ingrid

Mindfulness training bij ans is een aanrader, training is zeer compleet, en wordt op een overzichtelijke, inspirerende, manier gegeven, je voelt je meteen thuis.

Liesbeth

Ik heb samen met 4 medecursisten een fijne tijd gehad. Leren Mindful in het leven staan. Het nemen van rustmomenten op de dag. Het heeft me geholpen om hier bewust van te worden en dit in je dagelijks leven toe te passen in de kleine momenten. Een aanrader voor iedereen.

Rian

Deze cursus mindfulness heeft me echt geholpen om o.a. in hectische momenten tot rust te komen en om ook dingen los te kunnen laten. Ans is een super lieve vrouw die heel goed wist waar ze het over had. In haar praktijk heerst een fijne, gemoedelijke sfeer.

Nathalie

Dankzij Ans is mijn hoofd een stuk rustiger. Ik kan dingen makkelijker loslaten en voel minder stress. Daarnaast is Ans zo’n warm, leuk en lief persoon.

Chantal

Ik heb de trainingen bij Leefoptimaal gekozen om meer te kunnen ontspannen, minder te piekeren en om met meer aandacht te leven. Elke week werd er een ander onderwerp behandeld met een makkelijk uit te voeren oefening. Ik heb het zeker niet als zweverig ervaren Je kreeg tools om het geleerde in de praktijk te brengen en ook vast te houden. Dit laatste is effectief gebleven. Ik merk dat dat het mij eindelijk lukt om de dingen met meer aandacht te doen, en om moeilijke dingen iets makkelijker los te laten. Ook gebruik ik ontspanningsoefeningen als ik last heb van pijnklachten en om bijvoorbeeld in slaap te komen. Ik ben er erg blij mee.

Christa

Ans is een fijn persoon en oprecht geïnteresseerd in je. De trainingen zijn fijn en de oefeningen zijn makkelijk uit te voeren. Een aanrader dus

Karin

Ik heb met veel plezier de training mindfulness bij Ans - Leefoptimaal - gevolgd. De training wordt in klein groepsverband gegeven in een mooie omgeving en in een open, prettige en veilige sfeer. Het heeft me veel technieken en context gegeven om bewuster in het leven te zijn. Kijk uit naar een vervolg!😀

Tim

Mindfulness dat zal wel "zweverig" zijn hoor ik je denken...
Eindelijk heb ik handvaten die mij wel bij mijn gevoel laten komen! Ans is een super fijne persoonlijkheid, die met beide benen op de grond staat. Ik ging heel graag naar de groepslessen, ik ga ze zelfs een beetje missen. Het heeft mij veel gebracht , eenvoudig toe te passen in mijn leven en echt een cadeautje voor mij zelf.

Rianne

Doordat ik altijd druk bezig ben met werk en privé, daardoor ben ik erg aan het piekeren en neem ik niet de rust voor mij zelf. Toen zei een vriendin tegen mij ik denk dat Mindfulness echt iets voor jou zal zijn. Ik was eerst zo van is dit iets voor mij? Maar toen dacht ik ga het maar eens ervaren, nou het is echt een aanrader, je leert anders te denken en te kijken zodat je minder gaat piekeren en meer gaat genieten. Ans bedankt voor de mooie en leerzame trainingen.

Cassandra

 

mogelijkheden bij LeefOptimaal