fbpx

Ervaringen

Recensies en spontane reacties

Ans is een ontzettend leuke en lieve vrouw. Ik heb enorm veel waardevolle dingen geleerd bij de basis mindfulness cursus die gemakkelijk in het dagelijks leven toe te passen zijn. Ik kan Ans en haar cursus aan iedereen aanbevelen!
Lieke
Hele fijne mindfullnes cursus van een hele fijne, praktische, open en betrokken vrouw. Na de startcursus ga ik zeker verder met het jaarprogramma!
Anouk
Ans is een prettig persoon om naar te luisteren. Ze is betrokken en kundig. Ik heb geleerd een nare situatie die ik niet kan veranderen te accepteren en te parkeren om zoveel mogelijk van mijn leven te blijven genieten. Maak van iedere dag een feestje is nu mijn motto. Bedankt Ans
Gaby
Super training met een persoonlijke aanpak!
Angelie
In de 6 weken dat ik bij Ans mindfulness heb gevolgd heb ik geleerd om op diverse manieren even "terug te schakelen" waardoor ik me beter kan ontspannen. Doordat ik ontspannender naar mijn omgeving kijk zie ik ook de mooie dingen.
Ine
Ik vond het een erg waardevolle cursus. Heel duidelijk uitgelegd, niet zweverig en ik heb er heel veel aan gehad!
Jolanda
De cursus heeft een prettige afwisseling tussen oefenen en achtergrondinformatie. Ans is een fijn, toegankelijk mens: zorgzaam voor de deelnemers van de training.
Mathelijne
Wat een fijne training en wat een ontzettend fijne oefeningen heb ik meegekregen om in te zetten op momenten van stress. Even tot jezelf komen en weer door kunnen gaan. Deze training is zeker de moeite waard geweest!
Masja
De mindfulness training bij LeefOptimaal heeft voor mij heel veel betekend! Ik dacht altijd dat mindfulness 'zweverig' zou zijn, maar dit is absoluut niet het geval. Je krijgt tijdens de trainingen veel praktische tips die je in het dagelijks leven gemakkelijk kunt oefenen en toepassen, om zo meer rust in je hoofd/denkpatronen te krijgen. Een hele mooie ervaring en een andere mindset rijker!
Jeanine
De online training Optimaal plus gedaan, daarbij per 2 weken contact gehad met Ans. Echt heel waardevol! Ans legt uit, zowel in de filmpjes als bij het directe contact, zonder 'moeten' en geeft je tips waardoor je er je eigen invulling aan mag geven. En dan gaat het, wat mij betreft, werken! Dankjewel Ans šŸ˜˜
Alice

Ā 

mogelijkheden bij LeefOptimaal