Ervaringen

Recensies en spontane reacties

Bij Ans een super fijne, leerzame en vooral ontspannende lessen gevolgd. Ans heeft passie in haar vak, geen enkele vraag is te veel of lastig. Het heeft mij enorm geholpen, een echte aanrader als je iemand bent die veel piekert en moeilijk rust kan pakken voor zichzelf. Ik ben meer ontspannen in mijn hoofd en vooral lichaam. Dank je wel lieve Ans, en vast en zeker tot de volgende cursus 🦋🙏🦋

Marjolein

Ik heb bij Ans de individuele Mindfulness cursus gevolgd. De cursus is erg op de praktijk gericht en niet zweverig. Ans heeft me geleerd om weer in balans te komen middels diverse oefeningen. Ze is een prettige vrouw, die mensen haarfijn aanvoelt. Door haar heb ik geleerd dingen anders te bekijken.

Dorothee

Ans is echt een super leuke vrouw, heel fijn in de omgang en oprecht betrokken. Haar cursus is heel praktisch, vrijwel niet zweverig (zoals je wellicht bij mindfulness zou denken). Ze leert je oefeningen die heel simpel toepasbaar zijn in het dagelijkse leven.
Of je nu overspannen bent, even lekker wil onthaasten of op zoek bent naar meer rust/overzicht in je hoofd. In de praktijk van Ans wordt je onder gedompeld in een warm bad van vriendschappelijkheid, gezelligheid en zorgzaamheid.
Ze geeft de cursus in een mooi aangeklede ruimte achter haar woning.
Na elke sessie krijg je uitdraaien van wat je die les hebt geleerd en waar je dus mee mag gaan oefenen. Op het eind heb je een mooi overzicht om als naslagwerk te gebruiken.
Het is duidelijk dat Ans dit met liefde, plezier en volledige overgave doet. De passie spat van haar af en dat werpt zijn vruchten af. Lieve Ans, nogmaals bedankt 💋

Michelle

De glimlach van Ans waarbij je bij de ontmoeting niet omheen kan en wil gaan, omschrijft haar liefde en kunde voor de mindfulness trainingen. Een absolute aanrader voor iedereen. Zij voelt heel goed waar je behoeftes, sterktes en zwaktes zitten en daarmee haalt zij het optimale uit de trainingen en vooral ook uit jou als persoon. Door de fijne locatie, de fijne herinneringen in de loop van de week die je ontvangt en de fijne bijeenkomsten, vliegen de acht weken van training voorbij. Het is het alles waard!

Renée

Ik heb een cursus mindfulness gevolgd bij Ans en dit raad ik iedereen aan! De training was in groepsverband waarbij je makkelijk je ei kwijt kan. De lessen zijn leerzaam, rustgevend en je krijgt, in mijn geval, rust in je hoofd. Ans is een lieve vrouw waarbij je altijd terecht kan. Dankzij Leefoptimaal ben ik anders gaan nadenken en kan ik beter met stress omgaan. Ik ben blij dat ik de stap heb genomen!

Vera

Wat een fijne leerzame cursus gehad bij Ans. En wat waren deze weken snel voorbij, veel te snel. Keek altijd weer uit naar de bijeenkomsten. En tussendoor als ik weer eens te druk in mijn hoofd was dan waren de reminder appjes een waardevolle aanvulling om ons bewust te maken van het mindfull zijn.
Bedankt Ans dat je jouw kennis en ervaringen op n liefdevolle manier aan ons hebt weten over te brengen. Ga zeker de vervolg cursus bij je in plannen komend jaar. Liefs Ilse

Ilse

De mindfulness trainingen zou ik zeker aanraden! De groepslessen waren fijn met een leuk groepje mensen waarbij je makkelijk je ei kwijt kon. De lessen zijn rustgevend en op een mooie locatie. Ans is een lieve vrouw die je altijd helpt waar en wanneer nodig. Mindfulness bij Leefoptimaal heeft me geholpen om beter met stress om te gaan en over het algemeen relaxter te zijn. Ik ben erg blij dat ik deze trainingen heb gevolgd!

Romy

Doordat ik altijd druk bezig ben in mijn hoofd en veel stress en onrust had. Zei iemand tegen mij ik denk dat Mindfulness echt iets voor jou zal zijn, nou dat heb ik dus mogen ervaren. Echt een aanrader, je leert anders te denken en te kijken zodat je minder gaat piekeren en meer gaat genieten een echte aanrader. Lieve Ans bedankt je bent een topper👍🏻😘

Angelie

Van alleen maar in mijn hoofd bezig zijn, weer terug in mijn lijf. Dat is wat ik voel wanneer ik terug denk aan de mindfulnesstraining bij Ans.Ans is een hele lieve en rustige vrouw die met de volle aandacht betrokken is bij je proces. Wat ik vooral prettig vond was de nuchtere aanpak van Ans. Geen zweverige aanpak, maar bij de kern komen en blijven. Ze heeft mij geholpen om weer meer in balans te komen, om weer mijn rust en ontspanning te vinden waardoor ook mijn lichamelijke klachten zijn verminderd. Ik ben Ans hier erg dankbaar voor.

Sabine

Ben altijd druk bezig, druk in mijn hoofd. Door Ans heb ik geleerd om dingen anders te doen, en dingen anders te bekijken. zoals Ans altijd zegt het is zo als het is. Je kunt het toch niet veranderen. Ans ik heb veel van je geleerd en ik leer nog steeds van je. nogmaals bedankt 🙂

Cioon

 

mogelijkheden bij LeefOptimaal