Ervaringen

Recensies en spontane reacties

De trainingen zijn tot in de puntjes verzorgd en door de oprechte betrokkenheid van Ans en de andere cursisten, voel je dat je wordt gehoord. Ans is met haar Leef optimaal een voorbeeld voor velen. Ze zet je aan het denken op een ontspannen manier. Niet door te (ver)oordelen, maar door te praten en te oefenen.
Ik raad iedereen de training Mindfulness aan. Theorie, oefeningen en gesprekken wisselen elkaar heel natuurlijk af. Er is ruimte voor ieders verhaal en jij geeft jouw eigen grenzen aan. Niets moet, alles mag. Dank je wel, Ans, voor de fijne training!

Sanne

In een woord GEWELDIG.
Dank je wel lieve Ans.

Gonnie

Ik heb bij Ans mindfulness trainingen gevolgd. Ans is een rustige en warme vrouw waarbij je je meteen op je gemak voelt. Ook de praktijkruimte straalt rust en warmte uit. Je mag daar jezelf zijn en proberen jouw doelen te bereiken. Ans geeft je daar een afwisseling van praktische en theoretische oefeningen voor. Je kan daar uithalen wat voor jou prettig is. Ik vond de trainingen erg fijn en het heeft mij zeker geholpen.

Manon

Graag wil ik dit even schrijven omdat ik 4 fijne weken heb gehad, nadat ik eerst mindfulness heb gedaan en nu de vervolgtraining , je krijgt er nog meer nieuwe inzichten mee, een echte aanrader en de appjes die je krijgt zijn ook super fijn het is een echte aanvulling. Ans super bedankt je bent een topper, ik kom snel een keer terug voor de klankschaal sessie.👍🏻😘

Angelie

Nadat het weer was toegestaan i.v.m. het coronavirus heb ik de vervolgtraining gevolgd bij Ans. Met alle maatregelen werd netjes rekening gehouden. Ik adviseer iedereen die de mindfulness training heeft gevolgd de vervolg training te volgen. Je leert nog meer mindful toepassen in het dagelijks leven en je gaat nu net iets dieper. Je moet ook harder je best doen maar dit heeft mij meer inzicht gegeven. Ans bedankt voor alles!

Vera

Bij Ans een super fijne, leerzame en vooral ontspannende lessen gevolgd. Ans heeft passie in haar vak, geen enkele vraag is te veel of lastig. Het heeft mij enorm geholpen, een echte aanrader als je iemand bent die veel piekert en moeilijk rust kan pakken voor zichzelf. Ik ben meer ontspannen in mijn hoofd en vooral lichaam. Dank je wel lieve Ans, en vast en zeker tot de volgende cursus 🦋🙏🦋

Marjolein

Ik heb bij Ans de individuele Mindfulness cursus gevolgd. De cursus is erg op de praktijk gericht en niet zweverig. Ans heeft me geleerd om weer in balans te komen middels diverse oefeningen. Ze is een prettige vrouw, die mensen haarfijn aanvoelt. Door haar heb ik geleerd dingen anders te bekijken.

Dorothee

Ans is echt een super leuke vrouw, heel fijn in de omgang en oprecht betrokken. Haar cursus is heel praktisch, vrijwel niet zweverig (zoals je wellicht bij mindfulness zou denken). Ze leert je oefeningen die heel simpel toepasbaar zijn in het dagelijkse leven.
Of je nu overspannen bent, even lekker wil onthaasten of op zoek bent naar meer rust/overzicht in je hoofd. In de praktijk van Ans wordt je onder gedompeld in een warm bad van vriendschappelijkheid, gezelligheid en zorgzaamheid.
Ze geeft de cursus in een mooi aangeklede ruimte achter haar woning.
Na elke sessie krijg je uitdraaien van wat je die les hebt geleerd en waar je dus mee mag gaan oefenen. Op het eind heb je een mooi overzicht om als naslagwerk te gebruiken.
Het is duidelijk dat Ans dit met liefde, plezier en volledige overgave doet. De passie spat van haar af en dat werpt zijn vruchten af. Lieve Ans, nogmaals bedankt 💋

Michelle

De glimlach van Ans waarbij je bij de ontmoeting niet omheen kan en wil gaan, omschrijft haar liefde en kunde voor de mindfulness trainingen. Een absolute aanrader voor iedereen. Zij voelt heel goed waar je behoeftes, sterktes en zwaktes zitten en daarmee haalt zij het optimale uit de trainingen en vooral ook uit jou als persoon. Door de fijne locatie, de fijne herinneringen in de loop van de week die je ontvangt en de fijne bijeenkomsten, vliegen de weken van de training voorbij. Het is het alles waard!

Renée

Ik heb een cursus mindfulness gevolgd bij Ans en dit raad ik iedereen aan! De training was in groepsverband waarbij je makkelijk je ei kwijt kan. De lessen zijn leerzaam, rustgevend en je krijgt, in mijn geval, rust in je hoofd. Ans is een lieve vrouw waarbij je altijd terecht kan. Dankzij Leefoptimaal ben ik anders gaan nadenken en kan ik beter met stress omgaan. Ik ben blij dat ik de stap heb genomen!

Vera

 

mogelijkheden bij LeefOptimaal