Ervaringen

Recensies en spontane reacties

Ik heb jouw ervaren als een rustig persoon. Je communiceert op een fijne manier. Dit is voor mij belangrijk, zeker als het gaat om mindfulness. De cursus was goed opgebouwd met veel oefeningen, die je ook thuis kan luisteren en kan doen. Dit heeft zeker meerwaarde. Je geeft alle cursisten de juiste hoeveelheid aandacht die ze nodig hebben. Ik heb daarom ook besloten om de tweede cursus te gaan volgen. Dit om mindfulness geheel onder de knie te krijgen, maar ook door de rustige en prettig persoon die jij bent Ans

Desiree

Wat een super fijne ervaring om bij Ans een Mindfulness training te doen. Ans is erg goed in het luisteren naar je maar ook vooral in het geven van advies. Als ze benoemd wat ze ziet en vooral voelt komt dat recht uit haar hart. Het heeft mij erg geholpen om weer goed naar mezelf te kijken en vooral mezelf (weer) op de 1ste plaats te zetten. En echte aanrader om de fijne, persoonlijke training bij haar te volgen. Vooral niet twijfelen maar ik zeg gewoon doen.
Ans bedankt voor je goede zorgen.. Liefs van mij

Esther

Fijne mindfulness training gehad. Ans steekt het praktisch in, dat werkte voor mij erg prettig. Met eigen voorbeelden, concrete info en tips toegespitst op de groep/persoon geeft ze een mooie training. Mij heeft het geholpen om meer rust te vinden in de dagelijkse "stress" binnen ons gezin.

Fleur

Ans is een geweldige vrouw, haar hart zit op de juiste plek ❤️
Zodra je hier binnen stapt voelt het direct als een warm bad. Deze training is niet zweverig maar juist heel praktisch en nuchter!
Lieve Ans, bedankt voor deze eye opener.
Het was een kadootje voor mezelf en mijn investering meer dan waard!

Gwenn

Zeker doen je steekt er veel van op. Mooie locatie en Ans Van De Werf-van Leur is een vrouw die deze training op het lijf geschreven is om eens goed naar jezelf te kijken. Deze 6 avonden zijn omgevlogen.

Mieke

Positief: Communicatie, Kwaliteit, Professionaliteit, Waarde
Ans is een erg warme en lieve vrouw bij wie je je meteen op je gemak voelt. Iedere les wordt er een ander thema behandeld en krijg je praktische oefeningen waardoor je de opgedane kennis meteen kunt toepassen. Ook de locatie en groepsgrootte (max 4 personen) zijn erg fijn. Kortom: echt een aanrader als je op zoek bent naar een mindfulness training 🙂

Inge

Ans is een integere vrouw met het hart op de juiste plek. Ze laat iedereen in zijn/haar waarde maar weet met praktische handreikingen iedereen op de juiste manier te benaderen en te begeleiden. Gewoon een zeer lieve vrouw waar denk ik iedereen zich op zijn/ haar gemak voelt. Dank je voor de fijne avonden en ik ga mezelf zeker nog verder verdiepen. Tot gauw.

Monique

Dankzij jouw enthousiaste training kan ik nu al makkelijker genieten van de mooie dingen en raken de vervelende dingen mij stukken minder. Dank je wel!

I.

De trainingen zijn tot in de puntjes verzorgd en door de oprechte betrokkenheid van Ans en de andere cursisten, voel je dat je wordt gehoord. Ans is met haar Leef optimaal een voorbeeld voor velen. Ze zet je aan het denken op een ontspannen manier. Niet door te (ver)oordelen, maar door te praten en te oefenen.
Ik raad iedereen de training Mindfulness aan. Theorie, oefeningen en gesprekken wisselen elkaar heel natuurlijk af. Er is ruimte voor ieders verhaal en jij geeft jouw eigen grenzen aan. Niets moet, alles mag. Dank je wel, Ans, voor de fijne training!

Sanne

In een woord GEWELDIG.
Dank je wel lieve Ans.

Gonnie

 

mogelijkheden bij LeefOptimaal