fbpx

Ervaringen

Recensies en spontane reacties

Ik vond het een erg waardevolle cursus. Heel duidelijk uitgelegd, niet zweverig en ik heb er heel veel aan gehad!
Jolanda
De cursus heeft een prettige afwisseling tussen oefenen en achtergrondinformatie. Ans is een fijn, toegankelijk mens: zorgzaam voor de deelnemers van de training.
Mathelijne
Wat een fijne training en wat een ontzettend fijne oefeningen heb ik meegekregen om in te zetten op momenten van stress. Even tot jezelf komen en weer door kunnen gaan. Deze training is zeker de moeite waard geweest!
Masja
De mindfulness training bij LeefOptimaal heeft voor mij heel veel betekend! Ik dacht altijd dat mindfulness 'zweverig' zou zijn, maar dit is absoluut niet het geval. Je krijgt tijdens de trainingen veel praktische tips die je in het dagelijks leven gemakkelijk kunt oefenen en toepassen, om zo meer rust in je hoofd/denkpatronen te krijgen. Een hele mooie ervaring en een andere mindset rijker!
Jeanine
De online training Optimaal plus gedaan, daarbij per 2 weken contact gehad met Ans. Echt heel waardevol! Ans legt uit, zowel in de filmpjes als bij het directe contact, zonder 'moeten' en geeft je tips waardoor je er je eigen invulling aan mag geven. En dan gaat het, wat mij betreft, werken! Dankjewel Ans 😘
Alice
Bij Ans heb ik de basis- en vervolgtraining mindfulness mogen volgen. Iedere keer reed ik naar huis met vernieuwde energie. Ans is een bijzonder lieve en nuchtere vrouw die veel kennis in huis heeft. Daarnaast speelt ze in op persoonlijke vragen en adviezen. Ze luistert aandachtig, heeft wetenschappelijke onderbouwingen en ze kan echt het verschil maken in hoe je in het leven wil staan. Uiteindelijk doe je het natuurlijk zelf, maar de handvatten zijn ontzettend waardevol.
Alles wat je aandacht geeft, groeit. Ik zou eigenlijk iedereen aan willen raden om deze sessies aan jezelf cadeau te geven. Je wordt er een mooier, aandachtiger en bewuster mens van. Een cadeau voor jezelf, maar ook een cadeau voor de mensen om je heen.
Ans geeft doordeweeks ook extra tips en oefeningen via Whatsapp. Waardoor je alert blijft op optimaal leven. Thuis en op je eventuele werk. De kleinschalige groepen zorgen ervoor dat je in een vertrouwde omgeving ook leert van anderen. Ans, dank je wel voor wie jij bent en voor wat je kunt betekenen voor de medemens.
Floor
Erg fijne training mindfulness. Ik was er in het begin een beetje sceptisch over maar ontzettend blij dat ik de training toch heb gevolgd. Na de training van LeefOptimaal ben ik als werkende moeder van twee jonge kinderen minder gaan stressen. Het leven even nemen zoals het is. Mijn hoofd is niet meer zo chaotisch en ik heb meer handvaten gekregen om met bepaalde situaties om te gaan. Daarnaast ben ik me meer bewust van het hier en nu en daarom geniet ik meer. De begeleider is vriendelijk, vol kennis en kan de materie goed overbrengen.
Janine
Ik ben begonnen met de mindfulness trainingen van Ans om te zorgen voor meer rust in mijn dagelijks leven. Ik ben een druk baasje en daarnaast met mijn werk in het onderwijs sta je nooit stil. De trainingen hebben me opgeleverd dat ik meer rust ervaar en veel dingen nu bewuster aanpak. Kortom een hele verrijking. Ans als trainer is rustig en neemt je in alle stappen mee, wat het heel fijn maakt. Kortom ik denk voor een ieder in de maatschappij heel waardevol. Dankjewel Ans voor jouw aandeel hierin.
Rian
Heb de training mindfulness bij Ans gedaan. Dacht in het begin dat het zweverig zou zijn maar alles behalve dat.
Het heeft me veel meer rust gebracht door minder gehaast / bewuster te leven. Ans geeft ook hele fijne klankschaal sessies.
En is ook nog een heel warm en lief persoon. Dankjewel Ans
Bianca
Inmiddels 2 trainingen gevolgd bij Ans, een beginners en een vervolgtraining mindfulness.
Het heeft mij ontzettend veel gebracht en veel zelfinzicht gegeven. Belangrijkste is de innerlijke rust door middel van oefeningen en deze pas ik dan ook bijna dagelijks toe. Ans is een lieve kundige trainster in het geven van mindfulness❤️
Nancy

 

mogelijkheden bij LeefOptimaal