fbpx

Ervaringen

Recensies en spontane reacties

Ik heb de trainingen bij Leefoptimaal gekozen om meer te kunnen ontspannen, minder te piekeren en om met meer aandacht te leven. Elke week werd er een ander onderwerp behandeld met een makkelijk uit te voeren oefening. Ik heb het zeker niet als zweverig ervaren Je kreeg tools om het geleerde in de praktijk te brengen en ook vast te houden. Dit laatste is effectief gebleven. Ik merk dat dat het mij eindelijk lukt om de dingen met meer aandacht te doen, en om moeilijke dingen iets makkelijker los te laten. Ook gebruik ik ontspanningsoefeningen als ik last heb van pijnklachten en om bijvoorbeeld in slaap te komen. Ik ben er erg blij mee.

Christa

Ik heb met veel plezier de training mindfulness bij Ans - Leefoptimaal - gevolgd. De training wordt in klein groepsverband gegeven in een mooie omgeving en in een open, prettige en veilige sfeer. Het heeft me veel technieken en context gegeven om bewuster in het leven te zijn. Kijk uit naar een vervolg!😀

Tim

Mindfulness dat zal wel "zweverig" zijn hoor ik je denken...
Eindelijk heb ik handvaten die mij wel bij mijn gevoel laten komen! Ans is een super fijne persoonlijkheid, die met beide benen op de grond staat. Ik ging heel graag naar de groepslessen, ik ga ze zelfs een beetje missen. Het heeft mij veel gebracht , eenvoudig toe te passen in mijn leven en echt een cadeautje voor mij zelf.

Rianne

Doordat ik altijd druk bezig ben met werk en privé, daardoor ben ik erg aan het piekeren en neem ik niet de rust voor mij zelf. Toen zei een vriendin tegen mij ik denk dat Mindfulness echt iets voor jou zal zijn. Ik was eerst zo van is dit iets voor mij? Maar toen dacht ik ga het maar eens ervaren, nou het is echt een aanrader, je leert anders te denken en te kijken zodat je minder gaat piekeren en meer gaat genieten. Ans bedankt voor de mooie en leerzame trainingen.

Cassandra

De Mindfulness cursus bij Leef Optimaal was iedere week een fijn momentje om naar uit te kijken. Ans is een warme persoonlijkheid die veel rust uitstraalt, met beide benen op de grond staat, goed kan (helpen) relativeren met een lach. Na de trainingen ging ik vaak met een kalm gevoel weg. Tussen de trainingen door is het aan jezelf om met de oefeningen aan de slag te gaan. In deze 6 weken komen veel verschillende soorten oefeningen voorbij, waardoor er altijd wel iets is dat bij je past. Ik ben Ans dankbaar dat het door de trainingen gemakkelijker is geworden door minder af te dwalen in gedachten en bewuster te genieten van bijvoorbeeld eten of wandelen. Aanrader!

Melanie

Een supermooie leerzame ervaring!! Van Ans echt veel geleerd. Echt top!! Dankjewel 👍👍😊

Riet

Wat heb ik genoten van het enthousiasme en professionaliteit van Ans. De training was boven verwachting. Ik heb zoveel geleerd, mede dankzij mijn fijne, lieve, open medecursisten, en nog steeds komen er elke dag nieuwe en mooie momenten bij. Ik ben een mooier en beter mens, voor mijn omgeving maar ook voor mijzelf.
Dankjewel Ans voor alle mooie inzichten, het leren zijn in het nu, het genieten en alle andere wijze lessen.

Suzanne

De mindfulness cursus van 6 dagen heb ik beleefd als zeer fijn. Ans is een warme persoonlijkheid met veel aandacht voor iedereen en er heerst een fijne sfeer in de ruimte.
Ik heb van deze cursus verschillende tools meegekregen om rustiger en meer bedachtzaam in het leven te staan. Zonder dat het zweverig is. Wat ik zo fijn vond is dat je veel oefeningen krijgt, dus er zit er altijd wel 1 bij die bij je past.
Soms lukt het beter dan de andere keer om de tools ook daadwerkelijk toe te passen, maar het besef is er door de sessies.
Ook vond ik het heel fijn dat je door de week heen een appje krijgt met een tip of reminder! Zeker een aanrader als je mind soms wat full is!

Annelies

Ik heb de mindfulnesstraining van 6 weken gevolgd bij Leefoptimaal. Ans is een fijne vrouw die rust en kalmte uitstraalt. Ze geeft ruimte voor ieders verhalen en zorgt dat iedereen zich welkom voelt. Met een positieve benadering word je door de 6 weken heen begeleid. Ik voel me sinds de training rustiger, ik geniet meer en ik herken wanneer ik terugval in mijn oude patroon. Ik kan het iedereen aanraden om een cursus bij Ans te volgen.

Karlijn

Samen met mijn vrouw heb ik de training bij Ans gevolgd. Mijn vooroordeel dat het ''zweverig'' zou zijn, bleek niet gegrond. Ans heb ik als een zeer prettig persoon ervaren, die probeert af te stemmen op jouw persoonlijke situatie. Ik heb echt wat gehad aan de training en zal hier in de toekomst zeker nog veel gebruik van maken.

Mark

 

mogelijkheden bij LeefOptimaal