Ervaringen

Recensies en spontane reacties

Positief: Professionaliteit. Wat een ontzettend fijne en relaxte lessen hebben we gehad en geleerd. Vanaf de eerste minuut was het vertrouwd en voelde ik de rust die Ans uitstraalt! Geen zweverig gedoe , gewoon een heerlijke cursus die voor iedereen aan te raden is !! Ans nogmaals bedankt 👍👍

Henk

Wat een mooie en fijne ervaring bij Ans. Zodra je binnen komt voel je je al prettig en op je gemak. De ruimte voelt goed en van de stem van Ans wordt je helemaal zen 🤗. Het is totaal geen zweverige bedoeling...echt een aanrader en een goede investering in jezelf. Je krijgt hele andere inzichten, rust en tijd. Ook toen ze moest sluiten ivm corona laat ze je niet los en stuurt ze je berichtjes/e-mails. Lieve Ans super bedankt ..ik zeg geen dag, want je gaat me zeker nog terug zien voor het vervolg 😘

Caïssa

Gisteravond de mindfulness training bij Ans afgesloten. Ans geeft op een bijzonder prettige manier “les”. Een mooie combinatie van theorie met hoe je dit in je dagelijks leven kunt toepassen. Niets moet en alles mag. We hebben deze cursus in een fijne kleine groep kunnen volgen. Halverwege werden fysieke bijeenkomsten door de corona maatregelen onmogelijk. Ans schakelde over naar een paar video bijeenkomsten om het oefenen vast te kunnen houden en zodra het weer mocht nog twee keer bij elkaar te komen. Heel fijn hoe creatief ze met de mogelijkheden om is gegaan. Bijzonder vind ik haar persoonlijke noot aan het einde van de training.

Rosé

Al lang liep ik met het idee om een keer een cursus "mindfulness" te gaan volgen. Toch stelde ik het maar uit, want is dit wel iets voor mij ? Ik kan toch alles prima zelf oplossen, gewoon gas erop en door. De laatste jaren heb ik vanuit verschillende kanten aardig wat voor mijn kiezen gehad, en heb ik, gesterkt door mijn omgeving, toch de stoute schoenen aangedaan. Als snel kwam ik bij Ans terecht, en na de eerste training werd ik al gematigd enthousiast, want ik herkende mezelf in de mede-cursisten, we konden allemaal wat hulp gebruiken om zaken voor jezelf wat aangenamer te maken. Gas erop en gewoon door, veranderde in, ho, ho, even een stapje terug. Even een momentje voor jezelf, en niet maar klakkeloos doorgaan. De telefoon kan best een keer op stil, en moet ik inderdaad 24/7 bereikbaar zijn ?
Persoonlijk ben ik een slechte slaper, 's nachts veel wakker liggen, en malen over zaken die niet belangrijk zijn. Ans heeft mij diverse handvatten gegeven om hier mee om te gaan. Nu de cursus voorbij is, aan mezelf de schone taak om dit vast te houden, en dat valt niet altijd mee. Toch is het voor mij een "eye-opener" geweest, en kan ik wat meer rust vinden.
Juist wanner je denkt; is dit wel iets voor mij, is mijn advies, probeer het eens, er is niets te verliezen. Bedankt Ans !

Neil

Ik heb jouw ervaren als een rustig persoon. Je communiceert op een fijne manier. Dit is voor mij belangrijk, zeker als het gaat om mindfulness. De cursus was goed opgebouwd met veel oefeningen, die je ook thuis kan luisteren en kan doen. Dit heeft zeker meerwaarde. Je geeft alle cursisten de juiste hoeveelheid aandacht die ze nodig hebben. Ik heb daarom ook besloten om de tweede cursus te gaan volgen. Dit om mindfulness geheel onder de knie te krijgen, maar ook door de rustige en prettig persoon die jij bent Ans

Desiree

Wat een super fijne ervaring om bij Ans een Mindfulness training te doen. Ans is erg goed in het luisteren naar je maar ook vooral in het geven van advies. Als ze benoemd wat ze ziet en vooral voelt komt dat recht uit haar hart. Het heeft mij erg geholpen om weer goed naar mezelf te kijken en vooral mezelf (weer) op de 1ste plaats te zetten. En echte aanrader om de fijne, persoonlijke training bij haar te volgen. Vooral niet twijfelen maar ik zeg gewoon doen.
Ans bedankt voor je goede zorgen.. Liefs van mij

Esther

Fijne mindfulness training gehad. Ans steekt het praktisch in, dat werkte voor mij erg prettig. Met eigen voorbeelden, concrete info en tips toegespitst op de groep/persoon geeft ze een mooie training. Mij heeft het geholpen om meer rust te vinden in de dagelijkse "stress" binnen ons gezin.

Fleur

Ans is een geweldige vrouw, haar hart zit op de juiste plek ❤️
Zodra je hier binnen stapt voelt het direct als een warm bad. Deze training is niet zweverig maar juist heel praktisch en nuchter!
Lieve Ans, bedankt voor deze eye opener.
Het was een kadootje voor mezelf en mijn investering meer dan waard!

Gwenn

Zeker doen je steekt er veel van op. Mooie locatie en Ans Van De Werf-van Leur is een vrouw die deze training op het lijf geschreven is om eens goed naar jezelf te kijken. Deze 6 avonden zijn omgevlogen.

Mieke

Positief: Communicatie, Kwaliteit, Professionaliteit, Waarde
Ans is een erg warme en lieve vrouw bij wie je je meteen op je gemak voelt. Iedere les wordt er een ander thema behandeld en krijg je praktische oefeningen waardoor je de opgedane kennis meteen kunt toepassen. Ook de locatie en groepsgrootte (max 4 personen) zijn erg fijn. Kortom: echt een aanrader als je op zoek bent naar een mindfulness training 🙂

Inge

 

mogelijkheden bij LeefOptimaal