Ervaringen

Recensies en spontane reacties

Na lang twijfelen toch contact opgenomen met Ans, en zo blij dat ik dit heb gedaan! 6 weken de Mindfulness training mogen volgen die met liefde door Ans wordt verzorgd. Je voelt je welkom en veilig in de kleine groep. Op naar de vervolgtraining. Bedankt Ans, ik heb veel van je geleerd.

Renate

Aanrader voor iedereen. Kleine groepen en fantastische begeleiding door Ans.

Frank

Een fijne mindfulness training in kleine setting. Duidelijke oefeningen waar voor iedereen iets tussen zit wat werkt. Bedankt Ans!

Carly

Laatst bij Ans de vervolgcursus gedaan. Ik kwam binnen en meteen weer dat fijne gevoel. Warm welkom... hier mag je jezelf zijn, je bent goed zoals je bent! Het was een fijne cursus. Bij de eerste cursus vond ik het lastig om de oefeningen te blijven doen, maar nu merk ik dat ik ze zonder moeite een paar keer in de week doe. Even heerlijk ontspannen.
De beste verandering is dat ik me echt minder druk maak om dingen. De grote beren op de weg laten zich makkelijker terug het bos in sturen. Bedankt Ans, en tot ziens bij het jaarprogramma.

Susanne

Dankjewel Ans voor de fijne lessen. Voor mij een eyeopener. In de zes weken heb ik heel veel geleerd. Geen stress meer als ik achter een 45 km autootje rij. Dan hoor ik je stem. Het is zoals het is. Je kunt het toch niet veranderen. Dat voelt heel goed. Ik kom volgend jaar weer graag bij je terug voor de jaartraining.

Barbara

Ans is een betrokken persoon die op een hele duidelijke nuchtere manier alles uitlegt. Erg fijne trainingen.

Tatiana

Ans is een warm en liefdevol persoon, door haar zit ik zoveel beter in mijn vel en voel ik mij zoveel sterker dan ooit tevoren!
Ik raad dit echt iedereen aan!!🍀❤️

Jelke

Toen ik contact opnam met Ans, was het meteen heel warm en vertrouwd. Hierdoor wist ik dat ik op de juiste plek was. Ze doet dit vol passie, liefde voor het vak en geeft oprecht om ieder persoon. Ze laat je jezelf vinden en jezelf zijn. Het heeft mijn leven zodanig positief veranderd, van het gevoel “overleven” naar “genieten van het leven”. Het om kunnen gaan met stress, vriendelijker zijn voor jezelf en je zelfverzekerder voelen, ervaren hoe het is om niet te oordelen en de hoeveelheid rust die je hiervoor terug krijgt, het accepteren van situaties zoals ze zijn of juist omgaan met de emoties die je overwelven. De ondersteuning die je krijgt door de week heen, is enorm fijn en behulpzaam. Hoe slecht ik mij ook voelde op de dag van een mindfulness training, ik wilde perse gaan, want het is zo waardevol en nadien voel je je weer zo fijn. Het totaalplaatje is echt ongelofelijk bijzonder, gun jezelf deze unieke ervaring bij Ans, want ook jij bent het waard 🙂

Natascha

Fijne mindfulness cursus in groepsverband, veel geleerd en heerlijk tot rust gekomen.

Rona

Ik heb de training als mooi en liefdevol ervaren en heb er nu al veel aan en ben er van overtuigd dat dat nog meer gaat worden. Mooi om dit te integreren in de rest van mijn leven. Door het kaartje ben ik me er weer meer bewust van geworden dat de natuur veel voor me en met me doet. Ik vind dat je de trainingen met heel veel passie geeft, hartverwarmend!

Petra

 

mogelijkheden bij LeefOptimaal