blog test 2

wat is mindfulness

Die vraag krijg ik vaak: Ans wat doe je dan precies? Wat is mindfulness dan?

Heel simpel uitgelegd ben ik eigenlijk een sportschool die training geeft om je brein sterker te maken. Een krachttraining die je sterker maakt en daardoor meer zelfvertrouwen krijgt. Door de training leer je om beter om te gaan met alle drukte van deze tijd en betere keuzes te maken. Hierdoor ga je meer genieten en ruil je stress in voor rust en ontspanning. Ik kan het niet beter uitleggen dan de ervaringen van klanten:

Ik dacht altijd wat moet ik met dat zweverige gedoe. Nou dat is het dus helemaal niet en ben daar achter gekomen. In de loop van de jaren veel meegemaakt en geen plaatsje kunnen gegeven. Altijd stress en onrust in mijn lijf en veel gedachtes in mijn hoofd. Na een paar lessen kon ik bepaalde dingen los laten. Rust in mijn hoofd en slapen ging beter. Ik ben Ans zeer dankbaar dat ik mijn nu veel beter voel en met situaties om kan gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *