fbpx

Access Bars®

Even een reset met de Access Bars®  en weer mindful en ontspannen.

Wil jij vrijer, gezonder, blijer en bewuster in het leven staan? Een Bars behandeling kan je helpen moeiteloos spanning uit je hoofd en lijf los te laten!

Je wilt graag ontspannen, minder stress en rust in je hoofd,  maar alle dagelijkse dingen vragen steeds opnieuw weer je aandacht en tijd. Daardoor ontbreekt de tijd om een mindfulness training te volgen of vind je het lastig om na de gevolgde training mindful te blijven. Herkenbaar? Dan is er voor jou de Access Bars behandeling.

Een hoofd drukpunten massage die snel rust, ruimte, bewustwording en ontspanning in je hoofd geeft. Terwijl je ontspannen en gekleed ligt op de massagetafel raak ik 32 punten aan op je hoofd.

access bars oss

Door het met de vingertoppen zachtjes aanraken van de 32 punten vindt er een energiestroom plaats.  Daardoor worden overtollige gedachten, overtuigingen, negatief zelfbeeld en oordelen opgeruimd. De meeste mensen ervaren rust in hun hoofd, hebben meer energie, slapen beter en staan relaxter in het leven. Uit eigen ervaring kan ik zeggen: je hoeft het niet te geloven, je moet het ervaren.

Nieuwsgierig en meer willen weten, kijk eens bij de meest gestelde vragen.

Onderzoek heeft uitgewezen dat mindfulness en Acces Bars een positief effect hebben op je leven. Beiden zijn o.a. effectief bij:

  • piekeren, slapeloosheid, stress
  • concentratieproblemen, ADHD, faalangst
  • burn-out, depressie, onzekerheid
  • migraine, pijn, vermoeidheid

De Acces Bars drukpunten massage wordt op afspraak gegeven. Neem contact op voor meer informatie of een afspraak in te plannen.

 


Leuk om te lezen