Access Bars® meest gestelde vragen

Meest gestelde vragen over Access Bars®

Wat merk je na een Access Bars behandeling?
De meeste mensen voelen zich na de behandeling ontspannen en de dagen na de behandeling ervaren ze rust in hun hoofd, beter slapen en voelen zich energieker. Ook gaan ze soepeler om met situaties die ze eerst lastig vonden. Als je niet direct iets merkt kan het heel goed zijn dat je na twee of drie weken ineens merkt dat je toch meer ontspanning ervaart.

Hoelang blijft het effect van Access Bars merkbaar?
De meeste mensen die de Bars hebben laten doen geven aan dat hun leven steeds beter en gemakkelijker verloopt. Iedere keer dat je het weer laat doen, wordt het effect intenser.

Welke klachten kunnen verminderen door Acces Bars?

  • piekeren, slapeloosheid, stress
  • concentratieproblemen, ADHD, faalangst (examenstress)
  • burn-out, depressie, onzekerheid
  • migraine, pijn, vermoeidheid

Wat merk je tijdens een Access Bars behandeling?
Iedereen ervaart dit anders. Tijdens de behandeling kun je wel wat ervaren, bijv. je darmen gaan rommelen, licht trillen van je benen of armen, koude rillingen (kippenvel) of een prikkelend gevoel, sommige vallen in slaap. Dit hoeft niet, maar is mogelijk.

Worden mensen emotioneel tijdens een behandeling?
Bijna niet, de meeste mensen ervaren een ontspannen gevoel en merken vaak niet dat zij emoties, conditioneringen etc. loslaten. Vaak ervaren zij pas later dat problemen lichter voelen of zijn verdwenen.

Kunnen kinderen de Bars ontvangen?
Mijn ervaring is dat kinderen er ontzettend veel baat bij hebben. De Bars behandeling werkt bij kinderen erg snel, daarom duurt deze behandeling korter als bij volwassenen (hoe jonger hoe korter).

Hoe weet je wat de effecten van de Access Bars op jou zullen zijn?
Iedere Bars-sessie is anders. De meeste mensen ervaren rust in hun hoofd, hebben meer energie, slapen beter en staan relaxter in het leven. Uit eigen ervaring kan ik zeggen: je hoeft het niet te geloven, je moet het ervaren.

Hoe vaak moet je de Access Bars laten doen?
Herhaling zorgt er voor dat je de voordelen van de behandeling vasthoudt. Maar of je voor een herhaling gaat en hoe snel achter elkaar dat is geheel aan jou. Hoe fijn wil je je voelen en wat vind je prettig? Elk lichaam is anders, kies alleen wat goed voelt. Er zijn mensen die kiezen voor een maandelijkse behandeling, maar anderen komen terug als zij zich weer onrustig gaan voelen of als hun klachten weer terugkomen. Mensen met een burn-out of veel stress ervaren de eerste keer vaak kort resultaat of ervaren weinig/geen resultaat. Zij hebben baat bij meerdere behandelingen in relatief korte tijd.

Hoe lang duurt een Access Bars behandeling?
Een behandeling varieert van 45 tot 75 minuten. Bij kinderen duurt een behandeling vaak korter.

Moet ik rekening houden met mijn kleding?
Omdat je gekleed ligt op de massagetafel is het fijn als je kleding aan doet waar jij je comfortabel in voelt. Warme sokken of een extra paar sokken meenemen draagt bij aan een warm en ontspannen gevoel tijdens de Access Bars.

Moet je liggen als je de Bars ondergaat?
Liggen is niet vereist. Het bevordert wel de ontspanning, maar een massagetafel of een fauteuil zijn beiden prima.

Moet je persoonlijke dingen vertellen?
Nee hoor. Je bent vrij om te vertellen wat jij wilt delen. Ik zal hier uiteraard  discreet mee omgaan.

Hoe verloopt een Bars behandeling?
Tijdens een behandeling lig je aangekleed op een massagetafel. Je wordt warm toegedekt. Het enige wat jij hoeft te doen is lekker liggen en ontspannen. Terwijl je ligt, behandel ik jouw Bars door zacht de 32 punten op je hoofd aan te raken hierdoor laat je lichaam los wat het niet meer nodig heeft. Vastzittende emoties, gedachten, overtuigingen, aannames en ideeën kunnen moeiteloos je hoofd en lijf verlaten. Er komt zo weer ruimte vrij in jouw hoofd en lichaam.

Wat zijn de kosten van een behandeling?
De ontspanning sessie duurt ongeveer 1 uur en kost € 60.

Op internet kun je ook veel informatie vinden over de effecten van een Bars-sessie en over de ervaringen van mensen.