fbpx

Aanmelden mindfulness training

Een mindfulness programma voor iedereen die op zoek is naar minder stress, meer geluk, meer rust en een optimaal leven. Je gaat leren om van iedere dag te genieten en zo een mooi leven te creëren.

Het mindfulness programma is voor jou wanneer je:

 • anders wilt omgaan met stress en werkdruk
 • beter wil slapen
 • wilt leren om je minder zorgen te maken
 • wilt leren om minder te piekeren
 • wilt leren om meer te ontspannen
 • meer zelfvertrouwen wil krijgen

Dit wil ik ook en meld me nu aan:

  Adres (straat en huisnummer)

  Geslacht

  Binnen 24 uur ontvang je een reactie. Niets ontvangen? Controleer dan je spam map.

  Inmiddels hebben meer dan 200 vrouwen en mannen de LeefOptimaal training gevolgd. Ze zijn uit hun burn-out gekomen en ze hebben stress- en gezondheidsklachten verminderd. Maar bovenal zijn ze enthousiast over de praktische aanpak die ze gemakkelijk kunnen vol houden en ervaren ze een gelukkiger en positiever leven.

  Ervaringen van deelnemers
  Dankzij jouw enthousiaste training kan ik nu al makkelijker genieten van de mooie dingen en raken de vervelende dingen mij stukken minder. Dank je wel! – I.
  Ans heeft passie in haar vak, geen enkele vraag is te veel of lastig. Het heeft mij enorm geholpen, een echte aanrader als je iemand bent die veel piekert en moeilijk rust kan pakken voor zichzelf. Ik ben meer ontspannen in mijn hoofd en vooral lichaam. Dank je wel lieve Ans, en vast en zeker tot de volgende cursus. – Marjolein
  Doordat ik altijd druk bezig ben in mijn hoofd en veel stress en onrust had, zei iemand tegen mij ik denk dat Mindfulness echt iets voor jou zal zijn. Nou dat heb ik dus mogen ervaren. Echt een aanrader, je leert anders te denken en te kijken zodat je minder gaat piekeren en meer gaat genieten, een echte aanrader! – Angelie